Omgeving

Noord-Sleen is een prachtige uitvalsbasis voor het maken van wandel- en fietstochten. Sleen is het begin- en eindpunt van één van de Pieter- en Drenthepad etappes. Wij bieden u de mogelijkheid van onze haal- en brengservice gebruik te maken tussen Sleen en Noord-Sleen. Op loopafstand van onze B&B is de mogelijkheid om een fiets te huren.

Op korte afstand van Noord-Sleen vindt u boswachterij Sleenerzand; waar één van Nederlands grootste mountainbikeroutes is aangelegd. Ook kunt u daar fantastisch wandelen, paardrijden en zwemmen in de recreatieplas of in het openluchtzwembad. Kortom: genieten van de rust en de mooie natuur.

Vanuit Noord-Sleen kunt u ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Wildlands Adventure Zoo in Emmen, museumdorp Orvelte, de schaapskudde van Exloo op de Balloërheide, voormalig kamp Westerbork en het hunnebedcentrum in Borger. Tegenover de boerderij bevindt zich café-restaurant Wielens, waar u ’s avonds heerlijk kunt dineren.

Voor meer informatie en ideeën wat er te doen en beleven is in de mooie provincie Drenthe kunt u ook eens een kijkje op de site van OerDrenthe nemen. https://www.drenthe.nl/ontdek-oerdrenthe

Sleenerzand
Mountainbikeroute
Kibbelkoele
Schaapskooi Balloërheide
Restaurant Wielens
Onderduikershol in het Sleenerbos
Hunebedden